Rochie elegantă Numoco (182518)

Rochie din sifon plisat cu decolteu, mânecă lungă și curea. Plisarea de pe decolteu și de pe mânecă adaugă eleganță rochiei. Rochia este disponibilă în culoarea albăstrelelor. Marca numoco. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie elegantă
Rochie din sifon plisat cu decolteu, mânecă lungă și curea. Plisarea de pe decolteu și de pe mânecă adaugă eleganță rochiei. Rochia este disponibilă în culoarea albăstrelelor. Marca numoco.
Taguri
Rochii elegante, rochii cocktail Maxi dresses Rochii globale
Elastan 5 %
Poliester 95 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
uniwersalny131 cm80-120 cm80-100 cm54-80 cm
Mărime EAN
universal 5903133885061Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Lenjerie intima dama en gros si alte produse de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un distribuitor de haine femei en gros si furnizor de dropshipping cu o gama variata de produse, inclusiv lenjerie intima dama en gros. Toate produsele noastre sunt de inalta calitate si fabricate in Europa de catre producatori cu experienta.

Colaboram cu firme de distributie haine din Polonia si suntem mandri sa oferim o selectie larga de imbracaminte la preturi competitive. In plus, avem o colectie de rochii ocazie en gros, inclusiv rochii Polonia, perfecte pentru evenimente speciale.

Indiferent daca aveti un magazin online de îmbrăcăminte, o butic sau o afacere de dropshipping, ne puteti contacta pentru a afla mai multe despre produsele noastre si pentru a plasa o comanda. Va asteptam cu drag pe site-ul nostru, unde puteti gasi lenjerie de damă pentru ea la preturi avantajoase: /lenjerie_de_dam_pentru_ea_k-62.htm.

Pentru mai multe informatii despre produsele noastre si pentru a deveni unul dintre partenerii nostri, vizitati https://matterhorn-moda.ro.