îmbrăcăminte cu ridicata


DESPRE NOI

Din momentul intrării pe piaţă în anul 2004, Depozitul en-gros Matterhorn prezintă o ofertă completă pentru necesităţile dvs. în ceea ce priveşte moda pentru femei, şi ani de experienţă care ne-a permis să construim o platformă modernă de vânzare B2B. Avem sute de stiluri de modă, multe dintre ele fiind fabricate de producători polonezi. Folosim de asemenea, o reţea globală de furnizori de încredere din Europa, ceea ce ne permite să oferim o gamă largă de articole vestimentare de înaltă calitate la preţuri mici. Aprovizionăm vânzători a magazinelor online şi staţionare, buticuri, mulţi comercianţi cu amănuntul şi angrosişti din întreaga lume. Site-ul nostru este actualizat în fiecare zi, deci cu succes în fiecare zi puteţi adăuga produse noi în magazinul dvs. Comenzile online se pot depune în câteva minute, trebuie doar să vă înregistraţi. Acceptăm carduri de credit, plată PayPal, precum şi transfer bancar. Avem multe versiuni lingvistice şi valute, folosim diferite variante de dimensiuni pentru a facilita comanda oriunde în lume.

EXPERIENŢĂ ÎN BRANŞĂ E-COMMERCE


Bazând pe mulţi ani de colaborare cu clienţi din întreaga lume, suntem capabili să oferim o numeroase sortimente de înaltă calitate într-o gamă largă de dimensiuni pentru colecţiile actuale. Avantajele noastre reprezintă mulţi ani de experienţă în e-commerce şi o viziune a dezvoltării acestei branşe la nivel tehnologic, logistic şi de marketing. Suntem unul dintre liderii b2b pe piaţa polonă în branşa vestimentaţiei de damă. Oferim produse la preţuri accesibile, dar nu ne limităm doar pentru vânzări. Folosim instrumente e-mail de marketing, automatizarea comercializării, în campanii folosim materiale ale producătorilor sau instrumente pregătite de noi, cum ar fi de ex. campanii de social media, campanii Google Ads.

PERSONALUL EXPERIMENTAT

Ne ridicăm permanent calificările noastre, pentru că ştim cât de important este rolul serviciului pentru clienţi în procesul de achiziţie a produselor din depozitul nostru. Personalul nostru cu înaltă calificare depune toate eforturile pentru a servi tuturor clienţilor noştri eficient şi prompt.