Creează-ți afacerea online cu Matterhorn

Cumpărați mii de produse de designer - fără stres, fără griji. Plătiți doar pentru ceea ce vindeți. În plus, ne ocupăm noi de transport pentru tine!

Înregistrare gratuită
Începeți să cooperați și să vă extindeți oferta

27 de mii de modele de haine, lenjerie de corp și încălțăminte

produse noi în fiecare zi

Aveți propriul magazin sau poate vindeți pe piață? Consultați soluțiile noastre de integrare

Doriți să vă faceți propria integrare?

Descărcați fișiere de produse în XML, CSV și alte formate

Obțineți cele mai recente informații despre produse și stocuri cu Matterhorn. Platforma noastră vă permite să descărcați rapid fișiere XML, CSV și alte fișiere care sunt actualizate la fiecare 2 ore, astfel încât să le puteți integra cu ușurință în modulul dumneavoastră. Bucurați-vă de acces rapid și ușor la datele dumneavoastră!

Integrați-vă magazinul cu fișiere xml

Profitați de API

Folosiți puterea API-ului nostru REST pentru a accesa toate datele despre produse, stocuri, categorii și producători de care aveți nevoie! API-ul nostru facilitează, de asemenea, automatizarea comenzilor de la angrosistul Matterhorn, astfel încât să vă puteți eficientiza procesele de achiziție. Încercați astăzi potențialul API-ului nostru!

Integrați-vă magazinul cu API

Vânzări tradiționale sau dropshipping?

Vânzări tradiționale


Dropshipping


Creșteți-vă afacerea la nivel internațional

Faceți transportul global ușor cu Matterhorn! Platforma noastră acceptă cataloage în până la 14 limbi, astfel încât puteți ajunge la clienți din întreaga lume. Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de tot și aveți încredere că pachetul dvs. va ajunge la clientul final rapid și în siguranță.

Dropshipping în Marea Britanie, SUA, Canada, Franța, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Danemarca, Portugalia, Emiratele Arabe Unite și multe alte țări din întreaga lume!