Rochie elegantă Numoco (182513)

Rochie din sifon plisat cu decolteu, mânecă lungă și curea. Plisarea de pe decolteu și de pe mânecă adaugă eleganță rochiei. Rochie de culoare albastru marin. Marca numoco. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie elegantă
Rochie din sifon plisat cu decolteu, mânecă lungă și curea. Plisarea de pe decolteu și de pe mânecă adaugă eleganță rochiei. Rochie de culoare albastru marin. Marca numoco.
Taguri
Rochii elegante, rochii cocktail Maxi dresses Rochii globale
Elastan 5 %
Poliester 95 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
uniwersalny131 cm80-120 cm80-100 cm54-80 cm
Mărime EAN
universal 5903133868866Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei - Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor en gros de imbracaminte pentru femei, specializat in rochii de ocazie si rochii de seara. Oferim rochii ieftine en gros, de la producatori de renume din Europa. Pentru a satisface nevoile afacerii tale, iti oferim o gama variata de produse, de la haine elegante la lenjerie intima, toate de cea mai buna calitate. Gasesti rochii de seara en gros pe pagina noastra online, la preturi avantajoase. In plus, Matterhorn Moda ofera si alte produse en gros, precum cipő nagyker, geci de iarna en gros si flori de sapun en gros. Luand in considerare cerintele pietei romanesti, ne mandrim ca suntem un furnizor de incredere pentru haine din Polonia en gros. Viziteaza pagina noastra online pentru a vedea colectia noastra de imbracaminte en gros pentru femei si pentru a comanda produsele dorite. Fie ca esti un magazin online, o butica sau un business de dropshipping, Matterhorn Moda este alegerea ideala pentru a-ti satisface nevoile de imbracaminte en gros.