Rochie elegantă Numoco (182515)

Rochie feminină cu volane, fustă dublă, decolteu plic și curea. Confecționată din țesătură de sifon cu căptușeală. Rochie din țesătură cu trandafiri pe fond alb. Marca numoco. Producție europeană. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie elegantă
Rochie feminină cu volane, fustă dublă, decolteu plic și curea. Confecționată din țesătură de sifon cu căptușeală. Rochie din țesătură cu trandafiri pe fond alb. Marca numoco. Producție europeană.
Taguri
Rochii elegante, rochii cocktail Floral rochii Rochii globale
Poliester 100 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
uniwersalny90 cm96 cm90-100 cm68-88 cm
Mărime EAN
universal 5903133868781Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte de calitate superioara pentru femei

La Matterhorn Moda, suntem un depozit de haine en gros pentru B2B si oferim o gama larga de imbracaminte de inalta calitate pentru femei. Produsele noastre sunt fabricate in Europa si sunt disponibile pentru e-commerce si boutique-uri.

Daca sunteti interesati de o colaborare dropshipping, va invitam sa va inregistrati pe pagina noastra dedicata: colaborare dropshipping.

Oferim si haine ieftine en gros in Europa, dar fara a compromite calitatea produselor. Puteti gasi la noi haine en gros pentru femei de toate marimile si stilurile, inclusiv haine de firma.

In plus, avem si o selectie de costume erotice pentru a va ajuta sa va diversificati oferta pentru clientii dvs. Mai multe detalii gasiti pe pagina: costume erotice.

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru pentru a descoperi toata gama noastra de produse de imbracaminte femei.