Rochie elegantă Numoco (182512)

Rochie midi din sifon cu decolteu în formă de inimă și volane pe umeri. Rochie din țesătură cu model cu flori de piersic pe fond negru. Marca numoco. Producție europeană. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie elegantă
Rochie midi din sifon cu decolteu în formă de inimă și volane pe umeri. Rochie din țesătură cu model cu flori de piersic pe fond negru. Marca numoco. Producție europeană.
Taguri
Rochii elegante, rochii cocktail Maxi dresses Floral rochii Rochii globale
Poliester 100 %
MărimeLungimeDiametru la pieptDiametru la talie
uniwersalny126 cm84-104 cm70-100 cm
Mărime EAN
universal 5903133868514Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte engros pentru afacerea ta

Matterhorn Moda este un furnizor de incredere de imbracaminte en gros pentru magazine online, boutique-uri si afaceri de dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, lenjerie intima si rochii fabricate in Europa.

Daca esti interesat de dropshipping in Romania, noi suntem partenerul potrivit pentru tine. Iti putem oferi cele mai bune preturi pentru en-gros de haine pentru femei din Europa. In plus, gasesti o gama larga de rochii en gros online pentru orice ocazie.

Daca esti in cautarea de lenjerie intima ieftina en gros, Matterhorn Moda are cea mai buna oferta pentru tine. Produsele noastre sunt de inalta calitate si sunt disponibile la preturi competitive.

In plus, daca esti interesat de firme de distributie haine din Polonia, noi putem sa te ajutam sa gasesti cele mai bune surse. Suntem specializati in imbracaminte engros si putem sa iti oferim cele mai bune solutii pentru afacerea ta.

Nu uita sa verifici si rochiile de vara en gros si rochiile en gros din colectia noastra. Avem o varietate de modele si culori disponibile pentru a satisface nevoile clientilor tai.