Rochie elegantă Numoco (182509)

Rochie midi din sifon cu decolteu în formă de inimă și volane pe umeri. Rochie din țesătură cu model cu flori de piersic pe fond alb. Marca numoco. Producție europeană. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie elegantă
Rochie midi din sifon cu decolteu în formă de inimă și volane pe umeri. Rochie din țesătură cu model cu flori de piersic pe fond alb. Marca numoco. Producție europeană.
Taguri
Rochii elegante, rochii cocktail Maxi dresses Floral rochii Rochii globale
Poliester 100 %
MărimeLungimeDiametru la pieptDiametru la talie
uniwersalny126 cm84-104 cm70-100 cm
Mărime EAN
universal 5903133872221Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Magazin online dropshipping pentru depozit haine en gros ?i furnizori incaltaminte en gros

Matterhorn Moda este un furnizor B2B pentru magazin online dropshipping, bouticuri ?i depozit haine en gros. Oferim haine de calitate superioară, lenjerie ?i pantofi fabricate în Europa. Pentru depozit haine en gros, avem o gamă largă de paltoane en gros ?i haine polonia en gros.

Pentru furnizori incaltaminte en gros, avem o colec?ie de pantofi de damă ?i sandale de vară, perfecte pentru sezonul cald. În plus, oferim ?i costume de baie en gros ?i lenjerie intima ieftina en gros. Avem ?i rochii polonia en gros, perfecte pentru evenimentele speciale.

Alege?i Matterhorn Moda ca furnizorul dvs. de încredere pentru depozit haine en gros ?i furnizori incaltaminte en gros. Oferim produse de calitate superioară la pre?uri competitive.