Rochie elegantă Numoco (182485)

Rochie midi cu decolteu plic, volane pe umeri și cravată în talie. Rochie din țesătură albă cu trandafiri de culoare burgundă. Marca numoco. Producție europeană. Află mai multe
universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie elegantă
Rochie midi cu decolteu plic, volane pe umeri și cravată în talie. Rochie din țesătură albă cu trandafiri de culoare burgundă. Marca numoco. Producție europeană.
Taguri
Rochii elegante, rochii cocktail Floral rochii Rochii globale
Elastan 5 %
Poliester 95 %
MărimeLungimeDiametru la pieptDiametru la talie
uniwersalny118 cm84-98 cm58-84 cm
Mărime EAN
universal 5903133867081Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte de calitate superioara pentru comert electronic, boutique-uri si dropshipping

Suntem furnizor de haine ieftine en gros Europa, oferind imbracaminte de calitate superioara si lenjerie fabricata in Europa. Fie ca esti un proprietar de boutique, un comerciant online sau un dropshipper, suntem aici pentru a-ti oferi cele mai bune optiuni de imbracaminte din intreaga Europa. Daca esti in cautarea de imbracaminte femei en-gros, atunci iti recomandam sa arunci o privire la topbrands disponibile pe site-ul nostru. Avem o selectie variata de produse disponibile la preturi competitive. Suntem de asemenea un furnizor dropshipping de incredere, astfel incat sa poti economisi timp si bani prin a ne lasa noua sa ne ocupam de procesul de livrare a produselor catre clientii tai. In cazul in care esti interesat de en gros fashion, suntem aici pentru a-ti satisface nevoile de imbracaminte si accesorii la cele mai bune preturi. Daca esti in cautarea de incaltaminte, atunci vino sa vezi selectia noastra de cipő nagyker disponibila pe site-ul nostru. Pentru costume de baie engros, avem o selectie mare de lenjerie de baie si costum de baie disponibile pe pagina noastra de costume_de_baie_lenjerie_de_dam_k-30.htm. Pentru furnizori dropshipping Romania, suntem furnizorul de incredere pentru tine. In plus, avem si o selectie mare de rochii Polonia disponibile pe site-ul nostru. La Matterhorn Moda, ne mandrim cu produsele de calitate pe care le oferim si cu serviciul de livrare prompt si eficient. Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum putem satisface nevoile tale de imbracaminte en gros.