Rochie elegantă Numoco (182088)

Rochie tip bluzon cu dantelă la decolteu. Confecționată din țesătură bej de înaltă calitate. Marca Bergamo. Producție poloneză. EDIȚIE LIMITATĂ. Află mai multe

L - + x
M - + x
S - + x
XL - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie elegantă
Rochie tip bluzon cu dantelă la decolteu. Confecționată din țesătură bej de înaltă calitate. Marca Bergamo. Producție poloneză. EDIȚIE LIMITATĂ.
Taguri
Rochii elegante, rochii cocktail Rochii globale
Elastan 5 %
Poliester 95 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
L98 cm110 cm90 cm80 cm
M97 cm104 cm84 cm74 cm
S93 cm100 cm80 cm70 cm
XL100 cm114 cm94 cm84 cm
Mărime EAN
L 5903133866091Copied!
M 5903133866176Copied!
S 5903133867678Copied!
XL 5903133866084Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Haine cu ridicata de la Matterhorn Moda - calitatea europeana intr-un singur loc

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de haine cu ridicata pentru magazine online, buticuri si dropshipping. Ne mandrim cu o selectie de haine si lenjerie de inalta calitate, produse in Europa.

In cautarea unor rochii de seara en-gros de calitate? Viziteaza sectiunea noastra de rochii de seara, unde poti gasi o selectie variata de modele, inclusiv Rochia tip bluzon cu dantela la decolteu, confecttionata din tesatura bej de inalta calitate. Aceasta este o editie limitata marca Bergamo, produsa in Polonia. Poti gasi aceasta rochie si alte modele interesante aici: Rochii de seara en-gros.

Cauti paltoane en gros pentru sezonul rece? Iti recomandam sa arunci o privire in sectiunea noastra de jachete si paltoane de damă, unde vei gasi modele variate, perfecte pentru a-ti satisface clientii. Viziteaza aceasta sectiune aici: Paltoane en gros.

Pentru clientii tai care cauta incaltaminte en gros la preturi accesibile, iti recomandam sa verifici oferta noastra de pantofi de dama. Poti gasi modele variate, inclusiv incaltaminte de iarna. Viziteaza sectiunea noastra de incaltaminte aici: Incalaminte en gros ieftine.

In plus, oferim si depozit en gros incaltaminte si alte produse de moda pentru femei. Poti gasi mai multe detalii aici: Depozit en gros incaltaminte.

Nu uita, pentru a-ti satisface clientii cu cele mai bune produse, ai nevoie de cea mai buna oferta. La Matterhorn Moda, vei gasi haine cu ridicata de calitate europeana, care iti vor ajuta sa iti duci afacerea la urmatorul nivel. Viziteaza-ne astazi si descopera toate produsele noastre de moda pentru femei, inclusiv incaltaminte pentru femei si geci iarna en gros.