Rochie elegantă Numoco (182080)

Rochie din sifon plisată cu decolteu în formă de inimă și volane pe umeri. Rochie de culoare albăstrele. Marca numoco. Producție poloneză. Află mai multe

L - + x
M - + x
S - + x
XL - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie elegantă
Rochie din sifon plisată cu decolteu în formă de inimă și volane pe umeri. Rochie de culoare albăstrele. Marca numoco. Producție poloneză.
Taguri
Rochii elegante, rochii cocktail Rochii globale
Elastan 5 %
Poliester 95 %
MărimeLungimeDiametru la pieptDiametru la talie
L104 cm86 cm74 cm
M103 cm82 cm70 cm
S103 cm78 cm66 cm
XL104 cm90 cm78 cm
Mărime EAN
L 5903133868477Copied!
M 5903133868484Copied!
S 5903133868491Copied!
XL 5903133868507Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte de calitate pentru femei - Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor de imbracaminte en-gros pentru magazine online, boutique-uri si colaboratori de dropshipping. Oferim haine en gros de cea mai buna calitate, produse in Europa. Avem o gama larga de produse, inclusiv lenjerie pentru femei, care sunt disponibile pe site-ul nostru. Daca esti in cautarea unui depozit de incaltaminte, Matterhorn Moda este locul potrivit pentru tine. Suntem un furnizor de incredere pentru colaboratori de dropshipping in Romania si distribuitori dropshipping in Romania. Pentru cei interesati de o colaborare de tip dropshipping, va rugam sa va inregistrati pe site-ul nostru si sa ne contactati pentru detalii. In catalogul nostru vei gasi o varietate de produse, inclusiv lenjerie pentru femei, care este foarte cautata in piata. Materialele de calitate si designul unic fac ca produsele noastre sa fie potrivite pentru orice gusturi si preferinte. Pentru a vedea toate produsele noastre, va invitam sa vizitati magazinul online Matterhorn Moda. Aici vei gasi cele mai noi modele de imbracaminte pentru femei, inclusiv rochia din sifon plisata cu decolteu in forma de inima si volane pe umeri. In concluzie, Matterhorn Moda este un furnizor de imbracaminte en-gros de incredere pentru companii si colaboratori de dropshipping. Oferim o gama larga de produse de cea mai buna calitate, inclusiv lenjerie pentru femei. Vizitati site-ul nostru pentru a vedea toate produsele noastre si pentru a afla mai multe despre o colaborare de tip dropshipping.