Top Calben (181730)

Topul cu nervuri este alegerea perfectă pentru femeile care apreciază stilul modern. Confecționat din material acrilic moale și rezistent, acesta prezintă un model interesant pe toată suprafața.... Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Top
Topul cu nervuri este alegerea perfectă pentru femeile care apreciază stilul modern. Confecționat din material acrilic moale și rezistent, acesta prezintă un model interesant pe toată suprafața. Topul are un decolteu rotund delicat. Datorită croielii versatile, acest top poate fi purtat cu multe stiluri diferite. Acest top confortabil se va adapta perfect siluetei dvs. oferindu-vă un confort maxim la purtare.
Taguri
Tricouri / Topuri
Acril 100 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny40 cm56 cm
Mărime EAN
universal 2016102981237Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Incaltaminte en gros pentru femei

Matterhorn Moda este distribuitorul tau online de incaltaminte en gros pentru femei. Oferim o gama larga de pantofi de dama, inclusiv pantofi de damă de calitate superioara, fabricati in Europa.

Depozit online lenjerie pentru femei

In plus fata de incaltaminte, Matterhorn Moda este, de asemenea, un depozit online de lenjerie pentru femei. Oferim accesorii femei en gros de calitate, inclusiv lenjerie intima si alte produse de imbracaminte intima. Comanda acum si ai parte de o calitate superioara si de un pret competitiv.

Paltoane dama en gros

Matterhorn Moda este unul dintre cei mai importanti producatori haine dama en gros din Europa. Oferim o gama larga de paltoane de dama, jachete si alte articole de imbracaminte pentru femei. Comanda acum si ofera clientelor tale o calitate superioara si un pret competitiv.

Imbracaminte cu ridicata pentru femei

Matterhorn Moda ofera imbracaminte cu ridicata de calitate superioara pentru femei, inclusiv paltoane, jachete, rochii si multe altele. Comanda acum si ofera clientelor tale o gama larga de produse de imbracaminte de calitate la un pret competitiv.

Distribuitor haine femei en gros

Matterhorn Moda este un distribuitor de haine femei en gros de calitate superioara. Oferim o gama larga de produse de imbracaminte pentru femei, inclusiv rochii, jachete si multe altele. Comanda acum si ofera clientelor tale produse de calitate la un pret competitiv.

Incaltaminte en gros ieftine pentru femei

Matterhorn Moda ofera o gama larga de incaltaminte en gros ieftine pentru femei. Oferim pantofi de calitate superioara la un pret competitiv. Comanda acum si ofera clientelor tale produse de calitate la un pret accesibil.