Top Calben (181694)

Acest top scurt și elegant îți va completa perfect look-ul de zi cu zi! Confecționat din material acrilic cu nervuri, are proporțiile perfecte pentru a vă accentua caracterul. Materialul plăcut și... Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Top
Acest top scurt și elegant îți va completa perfect look-ul de zi cu zi! Confecționat din material acrilic cu nervuri, are proporțiile perfecte pentru a vă accentua caracterul. Materialul plăcut și elastic are grijă să vă simțiți confortabil în timp ce îl purtați. Topul are un singur umăr, ceea ce adaugă o notă subtilă de farmec.
Taguri
Tricouri / Topuri
Acril 100 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny45 cm50 cm
Mărime EAN
universal 2016103001712Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte Engros pentru Magazine Online si Dropshipping

Iti oferim imbracaminte engros de calitate superioara, inclusiv bluze dama polonia en gros si paltoane en gros, pentru magazinele online si dropshipping. Materialele noastre sunt fabricate in Europa si sunt ideale pentru clientii tai pretentiosi.

Cand vine vorba de magazinul tau online de îmbrăcăminte, oferim o gamă largă de op?iuni, inclusiv rochii pentru ziua de zi, cum ar fi rochia peperuna. Aceasta rochie este perfecta pentru a-ti completa look-ul de zi cu zi si este disponibila pe site-ul nostru.

In plus, avem o selec?ie largă de geci de iarnă en gros pentru a-?i oferi posibilitatea de a alege din mai multe modele ?i culori. Suntem mândri să fim unul dintre cei mai buni producatori de haine dama en gros din România ?i suntem dedica?i oferirii celor mai bune produse pentru afacerea ta.

De asemenea, oferim ?i cipő nagyker pentru a completa look-ul clientilor tai. Viziteaza site-ul nostru pentru a vedea toate produsele noastre de imbracaminte engros si pentru a-ti face comanda astazi!