Top Calben (181718)

Cămașă cu bretele decorate cu dantelă. Decolteu rotund cu legătură decorativă. Top confecționat din țesătură acrilică cu nervuri. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Top
Cămașă cu bretele decorate cu dantelă. Decolteu rotund cu legătură decorativă. Top confecționat din țesătură acrilică cu nervuri.
Taguri
Tricouri / Topuri
Acril 100 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny60 cm68 cm
Mărime EAN
universal 2016102964155Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Haine de dama en gros pentru magazine online si boutique-uri

Suntem un furnizor B2B pentru magazine online, boutique-uri si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, inclusiv lenjerie, fabricate in Europa. Suntem mandri sa oferim o gama variata de produse, de la rochii elegante pana la haine casual, si suntem siguri ca veti gasi ceea ce cautati in magazinul nostru online Matterhorn Moda. In cautarea rochiilor en gros online? Nu trebuie sa cautati mai departe! Avem o multime de modele de rochii de seara disponibile, inclusiv modelul Rochie de seara K-121, care este perfecta pentru ocaziile speciale. Pentru o iesire in oras, puteti opta pentru o rochie Peperuna, care este confortabila si eleganta in acelasi timp. Daca sunteti in cautarea de metraje pentru lenjerii en gros, va putem ajuta si cu asta. Avem o gama variata de metraje disponibile pe site-ul nostru Matterhorn Moda. De asemenea, puteti gasi aici si flori de sapun en gros, pentru a va decora casa sau pentru a le folosi ca si cadouri. In plus, avem si haine de dama en gros online disponibile pe site-ul nostru. De la rochii pana la bluze si pantaloni, puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va actualiza garderoba. Suntem de asemenea mandri sa oferim si rochii importate din Polonia, disponibile pe pagina noastra Top Brands. Daca sunteti in cautarea unui furnizor de haine en gros, nu trebuie sa cautati mai departe. Noi suntem aici sa va ajutam cu toate nevoile dvs. de moda. Vizitati site-ul nostru Matterhorn Moda pentru a vedea toate produsele noastre disponibile.