Top IVON (181516)

Acest top clasic pe bretele groase cu un decolteu semirotund este baza perfectă pentru multe look-uri. Țesătura tricotată cu nervuri este extrem de elastică și plăcută la atingere. Topul poate fi... Află mai multe

L - + x
M - + x
S - + x
XS - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Top
Acest top clasic pe bretele groase cu un decolteu semirotund este baza perfectă pentru multe look-uri. Țesătura tricotată cu nervuri este extrem de elastică și plăcută la atingere. Topul poate fi purtat singur în căldura verii, precum și cu o jachetă, un pulover sau un hanorac în zilele mai răcoroase. Top conceput și cusut în Polonia.
Taguri
Tricouri / Topuri
Bumbac 92 %
Elastan 8 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
L41 cm78 cm
M40 cm76 cm
S39 cm70 cm
XS38 cm66 cm
Mărime EAN
L 5908214234622Copied!
M 5908214234639Copied!
S 5908214234646Copied!
XS 5908214234653Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Magazin online dropshipping pentru haine en gros de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor de încredere pentru haine en gros ?i rochii ocazie en gros, disponibile pentru comenzi prin intermediul magazinului online dropshipping. Suntem specializa?i în furnizarea de îmbrăcăminte en gros, inclusiv rochii ieftine en gros, perfecte pentru afacerea ta de e-commerce sau boutique.

Oferim o gamă variată de produse, inclusiv en gros fashion ?i en-gros de haine pentru femei, toate de înaltă calitate ?i fabricate în Europa. Suntem un furnizor de încredere pentru dropshippers ?i boutique-uri care caută să-?i dezvolte afacerea cu haine en gros de calitate.

Unul dintre produsele noastre populare este acest top clasic pe bretele groase cu un decolteu semirotund, disponibil pentru comenzi pe matterhorn-moda.ro. Acest top este baza perfectă pentru multe look-uri ?i poate fi purtat singur în căldura verii sau cu o jachetă, un pulover sau un hanorac în zilele mai răcoroase. ?esătura tricotată cu nervuri este extrem de elastică ?i plăcută la atingere. Topul este conceput ?i cusut în Polonia, garantând calitatea ?i durabilitatea produsului.