Pantofi cu toc subţire (stiletto) Inello (181929)

Pantofi de damă lăcuiți pe toc stiletto. Modelul impresionează printr-o croială clasică cu botul ascuțit delicat și un toc subțire de 8 cm. Finisajul lăcuit izbitor este o doză de extravaganță?... Află mai multe
36 - + x
37 - + x
38 - + x
39 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Pantofi cu toc subţire (stiletto)
Pantofi de damă lăcuiți pe toc stiletto. Modelul impresionează printr-o croială clasică cu botul ascuțit delicat și un toc subțire de 8 cm. Finisajul lăcuit izbitor este o doză de extravaganță? Perfect pentru ocazii speciale (baluri, nunți, baluri... ) și nu numai: ) Material exterior ? piele ecologică lăcuită.
Taguri
Pantofi cu toc
material imitație de piele de brevet
Înălţimea tocului 8 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623,5 cm
3724 cm
3824,5 cm
3926 cm
4026,5 cm
4127 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei de la Matterhorn Moda

La Matterhorn Moda, suntem distribuitori de imbracaminte en gros pentru e-commerce, boutique-uri si dropshipping in Romania. Oferim o gama larga de imbracaminte de calitate superioara pentru femei, inclusiv rochii elegante si costume erotice.

Daca sunteti in cautarea rochiilor de seara, puteti vizita pagina noastra de produs pentru rochii de seara aici. Acestea sunt confectionate din materiale de inalta calitate si sunt disponibile in diferite modele si culori.

Daca doriti sa achizitionati imbracaminte en gros pentru afacerea dumneavoastra de dropshipping, suntem unul dintre cei mai buni furnizori din Romania. Puteti gasi mai multe informatii despre dropshipping-ul nostru pe pagina noastra principala.

De asemenea, suntem si furnizori de imbracaminte pentru femei, inclusiv produse precum costumele erotice. Daca sunteti interesati, puteti vizita pagina noastra de produs pentru costumele erotice aici.

Indiferent de necesitatile afacerii dumneavoastra, Matterhorn Moda este magazinul en gros online potrivit pentru a cumpara imbracaminte de calitate superioara si a beneficia de servicii excelente de dropshipping. Puteti gasi mai multe informatii despre noi si produsele noastre pe site-ul nostru.