Pantofi cu toc subţire (stiletto) Inello (181875)

Pantofi de damă din satin pe toc stiletto. Arcul cu zirconii strălucitoare te va face să te îndrăgostești de ei la prima vedere : ) Tocul înalt de 10 cm îți va subția frumos silueta, iar finisajul... Află mai multe
36 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Pantofi cu toc subţire (stiletto)
Pantofi de damă din satin pe toc stiletto. Arcul cu zirconii strălucitoare te va face să te îndrăgostești de ei la prima vedere : ) Tocul înalt de 10 cm îți va subția frumos silueta, iar finisajul din satin le accentuează stilul unic.... O alegere ideală pentru ocazii speciale - bal, nuntă sau bal. Material exterior ? țesătură.
Taguri
Pantofi cu toc
material pânză
Înălţimea tocului 10 cm
MărimeLungimea tălpicului
3522,5 cm
3623 cm
3724 cm
3824,5 cm
3925,5 cm
4026 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Distribuitor haine femei en gros

Matterhorn Moda este un distribuitor de haine pentru femei en gros, specializat in comertul online pentru e-commerce, buticuri si dropshipping. Ne mandrim cu gama noastra larga de rochii, inclusiv rochie peperuna, rochii polonia en gros si rochii de seara en gros. Toate rochiile noastre sunt realizate cu materiale de calitate superioara, si sunt disponibile la preturi competitive.

Paltoane dama en gros

In afara de rochii, oferim si paltoane dama en gros pentru a va ajuta sa va completati gama de produse. Daca sunteti in cautarea de incaltaminte en gros, avem o selectie de pantofi de dama, inclusiv incaltaminte en gros romania. Toate produsele noastre sunt fabricate in Europa, ceea ce garanteaza calitatea si durabilitatea lor.

Haine en gros de firma

In plus, oferim si haine en gros de firma, astfel incat sa va puteti extinde gama de produse cu articole de vestimentatie de calitate superioara. Indiferent daca aveti un magazin online sau o afacere fizica, Matterhorn Moda va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea prin furnizarea de produse de moda de inalta calitate.

Distribuitor haine femei en gros

Cu o experienta vasta in industria modei, suntem mandri sa fim un furnizor de top pentru haine si incaltaminte en gros. In cazul in care sunteti interesati sa colaborati cu noi, va rugam sa ne contactati prin intermediul site-ului nostru. Va vom oferi cele mai bune conditii si preturi pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea.