Tricou Makadamia (192964)

Tricoul clasic pentru femei este piesa vestimentară, în afară de blugi, pe care o iubim cel mai mult. Textura netedă le face versatile și reprezintă baza perfectă pentru multe look-uri. Croiala... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Tricou
Tricoul clasic pentru femei este piesa vestimentară, în afară de blugi, pe care o iubim cel mai mult. Textura netedă le face versatile și reprezintă baza perfectă pentru multe look-uri. Croiala dreaptă oferă un aspect relaxat, casual și reprezintă punctul de plecare pentru a te juca cu stilul. Un plus este lungimea mânecilor, care camuflează eficient umerii până la linia cotului, în timp ce, pentru cineva care preferă mânecile mai scurte, pur și simplu le poate rula cu stil. Tricoul pentru femei are un decolteu puternic construit, care adaugă o notă ușor sportivă. Confecționat din bumbac plăcut, permite o elasticitate naturală și, la fel de important, este perfect pentru pielea sensibilă. Acest tip de bluză este potrivit pentru a fi purtat în fiecare zi, indiferent dacă plănuiți o zi activă sau una plină de odihnă.
Taguri
Tupuri, tricouri, maieuri
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny64 cm112 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0