Sveter cu închidere Makadamia (185288)

Acest pulover cardigan pentru femei, de tip girly și extrem de fermecător, încântă prin stilul său. Încheiat cu nasturi decorativi, acesta va tenta orice fan al farmecului. În plus, are un decolteu... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Sveter cu închidere
Acest pulover cardigan pentru femei, de tip girly și extrem de fermecător, încântă prin stilul său. Încheiat cu nasturi decorativi, acesta va tenta orice fan al farmecului. În plus, are un decolteu în formă de inimă și mâneci lungi finisate cu manșete practice cu nervuri, pentru eleganță și confort. Puloverul se distinge printr-un model frumos și expresiv care atrage atenția. Este disponibil în două versiuni de culoare: crem cu negru și roz și o combinație de crem cu negru și o nuanță nude. Acesta este un pulover care vă permite să vă exprimați individualitatea și pasiunea pentru modă. Indiferent de versiunea de culoare pe care o alegeți, cu siguranță va adăuga farmec oricărei ținute. Un must-have în garderoba ta!
Taguri
Cardigane, Ponchos Toamnă Iarnă
Acril 85 %
Polyamid 15 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny72 cm104 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0