Sandale Step in style (181757)

Sandalele pentru femei extrem de confortabile și la modă au fost realizate din piele naturală. Acest model are o curea de fixare reglabilă cu o cataramă. O talpă moale din piele va asigura o... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Sandale
Sandalele pentru femei extrem de confortabile și la modă au fost realizate din piele naturală. Acest model are o curea de fixare reglabilă cu o cataramă. O talpă moale din piele va asigura o utilizare confortabilă a încălțămintei. Sandalele sunt așezate pe un toc plat. În partea din față, acestea au un decor la modă sub forma unui element din plastic cu pietre strălucitoare care imită zirconii. Această croială este perfectă pentru zilele de vară!
Taguri
Sandale şi şlapi
material ~skóra naturalna zamszowa
Footbed piele naturala
Înălţimea tocului 1 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623 cm
3724 cm
3824.5 cm
3925 cm
4025.5 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei de la Matterhorn Moda

La Matterhorn Moda suntem producatori si distribuitori de imbracaminte en gros pentru femei. Oferim haine de calitate superioara, inclusiv lenjerie intima, fabricate in Europa. Suntem partenerii perfecti pentru magazinele online, buticurile si dropshipping-ul.

Cautati haine ieftine en gros Europa? Atunci suntem solutia pentru dumneavoastra! Oferim cele mai bune preturi pentru haine de calitate superioara.

Avem o gama larga de produse, inclusiv rochii polonia en gros. Acestea sunt fabricate cu grija din cele mai bune materiale si sunt disponibile la preturi incredibile.

Matterhorn Moda este un magazin en gros online pentru imbracaminte femei en-gros. Avem o selectie larga de haine dama engros, inclusiv haine en gros de firma. Toate produsele noastre sunt de calitate superioara si sunt fabricate in Europa.

Asadar, daca sunteti in cautarea de producatori haine dama en gros, nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru: matterhorn-moda.ro.