Sandale cu toc Step in style (181850)

Sandale neobișnuite pentru femei de la brandul Maciejka! Acești pantofi au o talpă moale din piele naturală. Sunt așezate pe o platformă și un toc mai înalt sub formă de stâlp. Sandalele se închid... Află mai multe

36 - + x
39 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Sandale cu toc
Sandale neobișnuite pentru femei de la brandul Maciejka! Acești pantofi au o talpă moale din piele naturală. Sunt așezate pe o platformă și un toc mai înalt sub formă de stâlp. Sandalele se închid cu o curea reglabilă cu cataramă. Această croială la modă vă va scoate cu siguranță în evidență din mulțime!
Taguri
Sandale şi şlapi
material piele naturala + pânză
Footbed piele naturala
Înălţimea tocului 12 cm
Înălţimea platformei 3 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623.5 cm
3724 cm
3824.5 cm
3925 cm
4025.5 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Matterhorn Moda - Distribuitor de Imbracaminte si Incaltaminte en Gros

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de imbracaminte si incaltaminte en gros pentru comertul online, magazinele si dropshipping-ul. Suntem mandri sa va oferim o gama larga de produse de inalta calitate, incluzand rochii elegante en gros, rochii de seara en-gros si rochii de ocazie en gros. Pentru a fi siguri ca afacerea dumneavoastra va avea succes, va recomandam sa investiti in imbracaminte si incaltaminte en gros de calitate superioara. De aceea, Matterhorn Moda colaboreaza doar cu producatori de top din Europa si ofera produse de calitate superioara la preturi competitive. In plus, avem o gama larga de incaltaminte en gros, inclusiv pantofi de dama pentru ea, care sunt la moda si confortabili. Am inclus si rochii din Polonia in gama noastra, care sunt foarte cautate in acest moment. Pentru mai multe informatii despre produsele noastre si cum putem ajuta afacerea dumneavoastra, va rugam sa vizitati site-ul nostru la https://matterhorn-moda.ro sau sa ne contactati prin intermediul paginii noastre de ajutor https://matterhorn-moda.ro/?str=help.