Sandale cu toc Step in style (181033)

Sandalele pentru femei au fost realizate din piele ecologică. Acest model are o curea în partea din față pentru a împiedica deplasarea piciorului. Sandalele sunt așezate pe un toc înalt stiletto și... Află mai multe

37 - + x
39 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Sandale cu toc
Sandalele pentru femei au fost realizate din piele ecologică. Acest model are o curea în partea din față pentru a împiedica deplasarea piciorului. Sandalele sunt așezate pe un toc înalt stiletto și o platformă. În plus, sandalele au un toc căptușit. Acest model se încheie cu o curea reglabilă cu cataramă.
Taguri
Sandale şi şlapi
material imitație de piele
Footbed imitație de piele
Înălţimea tocului 13 cm
Înălţimea platformei 3.5 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623 cm
3723.5 cm
3824.5 cm
3925 cm
4026 cm
4126.5 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte Engros si Mai Mult pentru Afacerea Ta

Suntem un furnizor de imbracaminte engros B2B pentru comertul electronic, bouticuri si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, inclusiv lenjerie intima, fabricate in Europa. Daca esti interesat de colaborare dropshipping, putem sa iti oferim o gama larga de produse la preturi competitive.

Cu o experienta de ani de zile in domeniu, suntem un depozit haine en gros care ofera o varietate de produse pentru a satisface nevoile afacerii tale. De la imbracaminte cu ridicata pana la cipő nagyker, Matterhorn Moda are tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti creste afacerea.

Magazinul nostru en gross online este usor de navigat si ofera o varietate de produse, astfel incat sa gasesti produsele potrivite pentru afacerea ta. Daca ai intrebari despre imbracaminte engros sau oricare alt produs, echipa noastra de suport clienti este mereu disponibila sa te ajute.

Colaborarea cu noi ca furnizor dropshipping este o alegere inteligenta pentru afacerea ta. Avem o reputatie excelenta in industrie si suntem dedicati sa oferim produse de cea mai buna calitate la preturi competitive. Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum putem sa te ajutam sa iti cresti afacerea.

Inregistreaza-te astazi pentru a incepe colaborarea noastra cu dropshipping si pentru a avea acces la o gama larga de produse, inclusiv îmbrăcăminte cu ridicata si cipő nagyker.