Sandale cu talpă tip pană Step in style (181774)

Sandale frumoase și confortabile așezate pe o ancoră, într-o culoare în tendințe și cu un design atemporal. Sandalele au o talpă antiderapantă și o împletitură decorativă din iută pe platformă.... Află mai multe
36 - + x
38 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Sandale cu talpă tip pană
Sandale frumoase și confortabile așezate pe o ancoră, într-o culoare în tendințe și cu un design atemporal. Sandalele au o talpă antiderapantă și o împletitură decorativă din iută pe platformă. Confecționate din material textil. Au o curea reglabilă fixată cu o cataramă. Sandalele cu vârful deschis și toc sunt extrem de respirabile. Nu uitați să consultați întreaga noastră gamă de sandale pentru femei!
Taguri
Sandale şi şlapi
material pânză
Footbed pânză
Înălţimea tocului 7.5 cm
Înălţimea platformei 2 cm
MărimeLungimea tălpicului
3622.5 cm
3723 cm
3824 cm
3924.5 cm
4025 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte engros pentru comert electronic si dropshipping

Matterhorn Moda este un furnizor engros pentru comertul electronic, buticuri si dropshipping. Oferim imbracaminte de calitate superioara si lenjerie intima fabricata in Europa. Avem o varietate larga de produse, inclusiv haine cu ridicata, geci de iarna en gros si rochii en gros. De asemenea, avem o gama variata de lenjerie pentru femei pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

In plus, avem si un depozit en gros de incaltaminte pentru femei. Pantofii nostri sunt fabricati din cele mai bune materiale si sunt disponibili la preturi accesibile. Puteti gasi o selectie larga de pantofi de dama pe pagina noastra Depozit en gros de incaltaminte .

Cu Matterhorn Moda, puteti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a va extinde afacerea de comert electronic sau pentru a va aproviziona buticul. Nu mai asteptati si descoperiti oferta noastra de imbracaminte en gros la preturi competitive aici.