Sandale cu talpă tip pană Step in style (181772)

Sandalele neobișnuite pentru femei au fost confecționate din piele naturală de înaltă calitate. Acest model are o talpă moale. Sandalele sunt așezate pe o platformă masivă și un toc sub formă de... Află mai multe

38 - + x
39 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Sandale cu talpă tip pană
Sandalele neobișnuite pentru femei au fost confecționate din piele naturală de înaltă calitate. Acest model are o talpă moale. Sandalele sunt așezate pe o platformă masivă și un toc sub formă de stâlp. Acești pantofi au o curea reglabilă fixată cu o cataramă. Trebuie neapărat să aveți acest model în garderoba dumneavoastră!
Taguri
Sandale şi şlapi
material ~skóra naturalna zamszowa
Footbed piele naturala
Înălţimea tocului 11 cm
Înălţimea platformei 6.5 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623 cm
3723.5 cm
3824 cm
3925 cm
4025.5 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en-gros pentru femei de la Matterhorn Moda

Ca furnizor de imbracaminte en-gros, Matterhorn Moda ofera o gama larga de haine de cea mai buna calitate, confectionate in Europa. Suntem specializati in colaborare dropshipping, astfel incat puteti vinde produsele noastre fara a fi nevoie sa detineti un magazin fizic.

Oferim produse variate, inclusiv rochii, cum ar fi rochia Peperuna, disponibila pe site-ul nostru. Aceasta rochie este ideala pentru o tinuta de zi si poate fi comandata aici: rochie Peperuna.

In plus, va invitam sa explorati gama noastra completa de imbracaminte femei en-gros pe pagina noastra de top brands: imbracaminte femei en-gros.

Daca sunteti interesati de colaborare dropshipping si doriti sa deveniti un partener al nostru, va rugam sa completati formularul de inregistrare disponibil aici: colaborare dropshipping.

De asemenea, va putem ajuta sa gasiti firme de distributie haine din Polonia, care sa va ofere produse de calitate superioara la preturi competitive. Pentru mai multe informatii, accesati pagina noastra de ajutor: firme de distributie haine din Polonia.

Va invitam sa descoperiti intreaga noastra gama de produse en-gros online pe site-ul nostru: magazin en-gros online.

Indrazniti sa faceti diferenta cu hainele en-gros de la Matterhorn Moda! Comandati acum cele mai noi modele de haine dama en-gros online de pe site-ul nostru: haine dama en-gros online.

Orice ar fi preferintele dumneavoastra, Matterhorn Moda va poate ajuta sa completati garderoba cu cele mai noi modele de haine en-gros femei la preturi avantajoase. Accesati site-ul nostru pentru a verifica ce produse se potrivesc cel mai bine cu stilul dumneavoastra: haine en-gros femei.