Sandale cu talpă tip pană Step in style (181637)

Sandale frumoase pe tocuri de la marca poloneză Maciejka. Pantofii au fost confecționați manual din piele de căprioară naturală de înaltă calitate. Talpa moale, din piele, respirabilă, este o... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Sandale cu talpă tip pană
Sandale frumoase pe tocuri de la marca poloneză Maciejka. Pantofii au fost confecționați manual din piele de căprioară naturală de înaltă calitate. Talpa moale, din piele, respirabilă, este o garanție a confortului! Nu uitați să verificați întreaga noastră colecție de pantofi Maciejka.
Taguri
Sandale şi şlapi
material ~skóra naturalna zamszowa
Footbed piele naturala
Înălţimea tocului 6 cm
Înălţimea platformei 2.5 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623.5 cm
3724 cm
3824.5 cm
3925.5 cm
4026 cm
4127 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Furnizori en-gros haine, depozit haine en gros ?i distribuitori dropshipping in Romania

Matterhorn Moda este un furnizor en-gros de imbracaminte pentru magazine online, boutici ?i distribuitori dropshipping in Romania. Suntem specializa?i in paltoane en gros, geci iarna en gros ?i lenjerie pentru femei. Toate produsele noastre sunt fabricate in Europa, garantand astfel calitatea si durabilitatea lor.

Daca sunteti in cautarea unui depozit haine en gros, Matterhorn Moda este alegerea potrivita pentru dvs. Oferim o varietate de produse, inclusiv paltoane en gros si geci iarna en gros, toate la preturi competitive.

Daca vreti sa va extindeti afacerea prin dropshipping, suntem unul dintre cei mai buni distribuitori dropshipping in Romania. Avem o echipa dedicata care poate ajuta la gestionarea comenzilor si la livrarea produselor direct la clientii dvs.

Pentru a vedea intreaga noastra colectie de haine en gros, inclusiv lenjerie pentru femei, vizitati magazinul nostru online de îmbrăcăminte. Suntem mandri sa oferim produse de înaltă calitate la preturi competitive. Comanda?i astazi si bucurati-va de produsele noastre de calitate!

Verificati si noile noastre sandale frumoase pe tocuri de la marca poloneza Maciejka, confec?ionate manual din piele de căprioară naturală de înaltă calitate. Talpa moale, din piele, respirabilă, este o garan?ie a confortului!

Paltoane en gros

Depozit haine en gros

Distribuitori dropshipping in Romania

Lenjerie pentru femei

Magazin online de îmbrăcăminte

Geci iarna en gros