Sandale cu talpă tip pană Step in style (181427)

Sandale grozave pentru femei, realizate din eco-suede. Au o fixare în jurul gleznei pe o curea reglabilă cu cataramă. Talpa este realizată din piele ecologică moale. Sandalele au vârful și călcâiul... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Sandale cu talpă tip pană
Sandale grozave pentru femei, realizate din eco-suede. Au o fixare în jurul gleznei pe o curea reglabilă cu cataramă. Talpa este realizată din piele ecologică moale. Sandalele au vârful și călcâiul deschise. Așezate pe o platformă solidă și un toc cu platformă. Aceste sandale sunt modelul perfect pentru zilele călduroase!
Taguri
Sandale şi şlapi
material piele artificiala piele
Footbed imitație de piele
Înălţimea tocului 8.5 cm
Înălţimea platformei 4.5 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623 cm
3723.5 cm
3824 cm
3924.5 cm
4025.5 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei

Matterhorn Moda este un furnizor B2B specializat in haine dama engros si incaltaminte en gros. Oferim cele mai bune produse pentru magazinele de moda, buticurile si magazinele online. Suntem mandri sa va putem oferi o gama larga de produse de imbracaminte femei, printre care se numara si rochie peperuna, disponibila la acest link. In plus, avem si o gama variata de incaltaminte en gros, printre care se numara si cipő nagyker, disponibil la acest link. Suntem un magazin haine en gros de incredere, astfel ca va putem garanta ca veti primi produse de calitate superioara la preturi competitive. Daca sunteti in cautarea unor produse de en gros fashion, atunci nu trebuie sa cautati mai departe. Matterhorn Moda va poate oferi cele mai bune produse de imbracaminte femei si incaltaminte en gros, la cele mai bune preturi. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii despre produsele noastre!