Sandale cu talpă tip pană Step in style (181412)

Aceste sandale clasice pentru femei au fost așezate pe o ancoră și o platformă. Acest model are două curele încrucișate în față. O talpă moale din piele ecologică va asigura o utilizare... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Sandale cu talpă tip pană
Aceste sandale clasice pentru femei au fost așezate pe o ancoră și o platformă. Acest model are două curele încrucișate în față. O talpă moale din piele ecologică va asigura o utilizare confortabilă a încălțămintei. Sandalele au o platformă decorată cu imitație de împletituri. Se încheie cu o curea reglabilă cu cataramă.
Taguri
Sandale şi şlapi
material imitație de piele
Footbed imitație de piele
Înălţimea tocului 7 cm
Înălţimea platformei 3.5 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623 cm
3723.5 cm
3824 cm
3924.5 cm
4025.5 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte pentru femei en-gros de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de imbracaminte pentru femei en-gros. Oferim o gama larga de haine de calitate superioara si lenjerie intima fabricate in Europa. Noi suntem partenerul ideal pentru afacerea ta de comert electronic, boutique sau dropshipping. Daca esti in cautare de depozite en gros in Polonia, putem sa te ajutam cu asta. Avem o sectiune speciala pe site-ul nostru unde poti gasi toate informatiile necesare. Dar nu numai ca oferim imbracaminte en-gros, ci si accesorii pentru femei en-gros. Viziteaza site-ul nostru pentru a descoperi cele mai noi colectii de haine pentru femei, inclusiv haine dama en-gros si incaltaminte en-gros ieftine. Magazinul nostru online de haine en-gros este locul perfect pentru a gasi cele mai bune oferte. Avem o selectie larga de haine en-gros ieftine, iar daca esti interesat de dropshipping, suntem aici pentru a-ti oferi o solutie completa. Viziteaza site-ul nostru pentru a afla mai multe despre magazinul nostru online de dropshipping. In plus, nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la calitatea produselor noastre. Noi oferim doar produse de calitate superioara, iar sandalele noastre clasice pentru femei sunt un exemplu perfect. Acestea au fost asezate pe o ancora si o platforma, au doua curele incrucisate in fata si o talpa moale din piele ecologica pentru un confort maxim. Si daca doresti sa le combini cu o rochie eleganta, viziteaza site-ul nostru pentru a descoperi cele mai noi colectii de imbracaminte pentru femei en-gros. Nu mai astepta si viziteaza Matterhorn Moda pentru a gasi cele mai bune oferte de imbracaminte pentru femei en-gros si alte produse.