Salopetă AT (181489)

Salopetă de vară cu bretele reglabile și decolteu în formă de inimă. Decolteul este împodobit cu dantelă decorativă. Costumul are buzunare glisante. Află mai multe

M/L - + x
S/M - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Salopetă
Salopetă de vară cu bretele reglabile și decolteu în formă de inimă. Decolteul este împodobit cu dantelă decorativă. Costumul are buzunare glisante.
Taguri
Salopetă de mărime plus
Viscoză 100 %
MărimeDiametru la pieptDiametru la talie
M/L86-91 cm78-90 cm
S/M82-86 cm72-86 cm
Mărime EAN
M/L 2016103404964Copied!
S/M 2016103403905Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei

Matterhorn Moda este un furnizor B2B pentru magazine online, boutique-uri si dropshippere. Oferim haine si lenjerie de corp de calitate superioara, fabricate in Europa. Suntem specializati in haine dama engros, dar avem si o gama variata de accesorii femei en gros.

Distribuitori haine din Polonia

Colaboram cu firme de distributie haine din Polonia pentru a ne asigura ca oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate. De asemenea, avem si o colectie de imbracaminte en gros din Polonia, care cuprinde totul de la rochii elegante la blugi casual.

Dropshipping in Romania

Daca doriti sa incepeti o afacere de dropshipping in Romania, atunci suntem partenerul potrivit. Noi oferim produse calitative si servicii excelente, asa cum puteti vedea si pe pagina noastra de colaborare dropshipping.

Daca sunteti interesati de haine en gros din Polonia sau de alte produse de imbracaminte en gros, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea!