Rochie marime plus Lakerta (182293)

Rochie plus size cu mâneci 3/4 și decolteu rotund. Rochia este căptușită și are o cravată în talie. O propunere ideală pentru multe ocazii. Află mai multe

L/XL - + x
M/L - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie marime plus
Rochie plus size cu mâneci 3/4 și decolteu rotund. Rochia este căptușită și are o cravată în talie. O propunere ideală pentru multe ocazii.
Taguri
Rochii de mărime plus
Bumbac 50 %
Nylon 50 %
MărimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
L/XL102-109 cm96-103 cm78-85 cm
M/L98-105 cm92-99 cm74-81 cm
Mărime EAN
L/XL 2016103411429Copied!
M/L 2016103411412Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros de calitate pentru afacerea ta

Matterhorn Moda este un distribuitor en gros de imbracaminte si accesorii pentru femei, specializat in produsele de inalta calitate fabricate in Europa. Indiferent daca esti proprietarul unei boutique online sau ai un depozit de haine fizic, noi suntem partenerul ideal pentru a-ti furniza produse de calitate la preturi competitive. Suntem mandri sa oferim o gama larga de produse, inclusiv paltoane dama en gros, incaltaminte pentru femei, si accesorii pentru femei en gros. Produsele noastre sunt create cu atentie la detalii si sunt potrivite pentru o varietate de ocazii, de la tinute casual la cele elegante. Daca esti interesat sa iti completezi stocul cu produse de calitate, iti recomandam sa vizitezi depozitul nostru online si sa verifici gama noastra de produse. Avem o varietate de stiluri si dimensiuni disponibile pentru a se potrivi cu preferintele clientilor tai. Noi stim cat de important este sa ai un partener de incredere pentru a-ti creste afacerea ta. De aceea, suntem dedicati sa oferim cele mai bune produse si servicii pentru a-ti ajuta afacerea sa prospere. Daca ai intrebari sau doresti sa plasezi o comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa te ajutam!