new

Rochie de zi Makadamia (195015)

Rochie lungă supradimensionată, cu cravată la spate. Confecționată dintr-o țesătură ușoară și foarte aerisită, ceea ce o face perfectă pentru zilele călduroase de primăvară și vară. În partea din... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochie lungă supradimensionată, cu cravată la spate. Confecționată dintr-o țesătură ușoară și foarte aerisită, ceea ce o face perfectă pentru zilele călduroase de primăvară și vară. În partea din față a rochiei, există un bling elegant pe partea stângă, la îmbinarea țesăturilor, ceea ce adaugă farmec întregului look. Rochia are un decolteu adânc în formă de V, astfel încât orice bijuterie purtată va fi vizibilă și frumos expusă. Lungimea mânecilor ajunge până la cot. Rochia noastră lungă este perfectă pentru o întâlnire romantică cu partenerul tău sau pentru un eveniment important de familie.
Taguri
Rochii de zi
Poliester 100 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
uniwersalny124 cm156 cm140 cm136 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0