Rochie de zi Relevance (182143)

Rochie cu croială tip creion, din țesătură cu nervuri, cu bretele decorative. O propunere ideală pentru multe ocazii. Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochie cu croială tip creion, din țesătură cu nervuri, cu bretele decorative. O propunere ideală pentru multe ocazii.
Taguri
Rochii de zi Cercei rosii
Bumbac 90 %
Elastan 10 %
MărimeDiametru la pieptDiametru la talie
L91 cm84-90 cm
M86 cm78-86 cm
S82 cm72-80 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte femei en-gros pentru orice ocazie

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de imbracaminte cu ridicata pentru e-commerce, buticuri si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, inclusiv rochii de ocazie.

Daca sunteti interesati de rochii en gros online, va recomandam o rochie de seara cu croiala tip creion, din tesatura cu nervuri, cu bretele decorative. Aceasta rochie eleganta este disponibila pe matterhorn-moda.ro.

In plus, avem o gama larga de haine pentru femei, inclusiv imbracaminte femei en-gros si incaltaminte pentru femei. Pe site-ul nostru puteti gasi si depozit en gros incaltaminte la preturi competitive.

De asemenea, suntem producatori de rochii de ocazie en-gros si oferim modele de la cele mai bune branduri din Italia. Pentru a vedea selectia noastra completa de haine si accesori, vizitati magazinul online de imbracaminte Matterhorn Moda.