Rochie de zi Infinite You (182017)

Rochie extrem de feminină, cu mâneci scurte. Forma banală a fost spartă de fantele de pe laterale. Concepută pentru femeile cărora le place să își sublinieze formele. Lungimea maxi vă permite să vă... Află mai multe

L/XL - + x
S/M - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de zi
Rochie extrem de feminină, cu mâneci scurte. Forma banală a fost spartă de fantele de pe laterale. Concepută pentru femeile cărora le place să își sublinieze formele. Lungimea maxi vă permite să vă subțiațiri optic silueta și să vă evidențiați toate punctele forte. Concepută și cusută în Polonia.
Taguri
Rochii de zi Maxi dresses
Bumbac 92 %
~Lycra 8 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
L/XL145 cm118 cm116 cm112 cm
S/M144 cm112 cm110 cm106 cm
Mărime EAN
L/XL 5902360558632Copied!
S/M 5902360558625Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Matterhorn Moda: Distribuitori de Haine cu Ridicata si Lingerie de Calitate

Matterhorn Moda este un distribuitor B2B de haine cu ridicata pentru magazine online, buticuri si dropshipping. Oferim haine si lenjerie de calitate superioara, fabricate in Europa.

Cu o gama larga de produse, de la haine en gros de firma la metraje de lenjerie en gros, suntem siguri ca veti gasi ceea ce cautati. Avem cipő nagyker si haine italia online pentru a va satisface nevoile de afaceri.

De asemenea, suntem producatori de rochii de ocazie en-gros, iar colectia noastra de rochii de seara este disponibila online pe site-ul nostru. Rochiile noastre sunt concepute si cusute in Polonia, iar aceasta rochie extrem de feminina, cu maneci scurte, este doar un exemplu din colectia noastra.

Forma banala a fost sparta de fantele de pe laterale, iar lungimea maxi iti permite sa-ti subliniezi formele si sa-ti evidentiati toate punctele forte. Aceasta rochie este perfecta pentru femeile care vor sa iasa in evidenta si sa arate bine.

Vizitati magazinul nostru en gros online pe Matterhorn-moda.ro pentru a vedea colectia noastra completa si pentru a face o comanda. Suntem mandri sa fim unul dintre cei mai buni distribuitori de haine en gros din Romania.