Rochie de zi Och Bella (181688)

Rochie de vară fără mâneci, cu decolteu rotund. Rochie căptușită cu talie elastică și volane. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de zi
Rochie de vară fără mâneci, cu decolteu rotund. Rochie căptușită cu talie elastică și volane.
Taguri
Rochii de zi
Viscoză 100 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny99 cm104 cm
Mărime EAN
universal 2016103403400Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros de la Matterhorn Moda ? calitate europeana pentru afacerea ta

Matterhorn Moda este un depozit online de lenjerie si imbracaminte en gros, dedicat afacerilor de e-commerce, bouticurilor si dropshipping-ului. Oferim haine si lenjerie de calitate superioara, fabricate in Europa, pentru a-ti ajuta sa iti cresti afacerea.

Daca esti in cautarea de haine en gros pentru femei, la Matterhorn Moda vei gasi o selectie variata de produse, inclusiv rochii de ocazie en gros, precum cele de pe pagina noastra de producatori de rochii de ocazie en gros. De asemenea, avem si bluze dama polonia en gros, pe care le poti gasi pe pagina noastra de top branduri.

La Matterhorn Moda, suntem dedicati sa oferim cele mai bune produse si servicii pentru afacerea ta de imbracaminte en gros. Astfel, ai la dispozitie un depozit haine en gros, unde poti gasi intotdeauna cele mai noi si mai populare modele de îmbrăcăminte femei. De asemenea, avem disponibile si rochii polonia en gros, pe care le poti gasi din nou pe pagina noastra de top branduri.

Alege Matterhorn Moda pentru a-ti creste afacerea cu imbracaminte en gros de cea mai buna calitate. Viziteaza-ne acum pe matterhorn-moda.ro si comanda produsele dorite!