Rochie de zi IVON (181520)

Rochie maxi confortabilă, cusută dintr-un amestec moale și elastic de bumbac și elastan. Partea de sus a tricoului lejeră este maxim de confortabil de purtat. Decolteul tip barcă vă oferă... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochie maxi confortabilă, cusută dintr-un amestec moale și elastic de bumbac și elastan. Partea de sus a tricoului lejeră este maxim de confortabil de purtat. Decolteul tip barcă vă oferă posibilitatea de a vă juca cu stilul, puteți coborî rochia pe un umăr sau o puteți purta clasic. Datorită elasticului cusut în talie, rochia conferă siluetei proporțiile potrivite. Fanta de pe lateral expune subtil picioarele și le alungește. rochia are buzunare glisante pe laterale. Aceasta este o rochie care se potrivește bine cu adidași, teniși, pantofi cu toc, cizme sau flip-flops. Asortați-o cu accesoriile potrivite și bucurați-vă de confort toată ziua! Rochie concepută și cusută în Polonia. Cureaua elastică se întinde până la 20 cm.
Taguri
Rochii de zi Maxi dresses
Bumbac 92 %
Elastan 8 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
M/L142 cm102 cm108 cm64 cm
XS/S140 cm94 cm100 cm56 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros de calitate pentru afacerea ta

Daca esti in cautarea unor furnizori de imbracaminte en gros, ai ajuns in locul potrivit! Matterhorn Moda este o companie de en-gros de haine pentru femei, care ofera o gama variata de produse de calitate, inclusiv paltoane dama en gros, rochii ieftine en gros si lenjerie intima ieftina en gros. Unul dintre producatorii nostri preferati este Numoco, care ofera o colectie impresionanta de rochii elegante si rochii cocktail, disponibile pe website-ul nostru la acest link: https://matterhorn-moda.ro/rochii_elegante_rochii_cocktail_rochienumoco__k-301_f-producenci--428.htm. In plus, suntem si furnizori incaltaminte en gros, cu o selectie de pantofi de dama disponibili aici: https://matterhorn-moda.ro/pantofi_de_dam_pentru_ea_k-170.htm. Toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si sunt produse in Europa. Daca esti un magazin online, o butic sau un dropshipper, suntem partenerul perfect pentru afacerea ta. Comanda acum si beneficiezi de produse de cea mai buna calitate la preturi competitive. In cazul in care esti interesat de paltoane dama en gros, avem o selectie impresionanta disponibila pe website-ul nostru la acest link: https://matterhorn-moda.ro/jachete_paltoane_de_dam_articole_pentru_femei_k-128.htm. Nu uita sa verifici si rochiile ieftine en gros disponibile aici: https://matterhorn-moda.ro/rochii_de_seara_rochie_k-121.htm. Comanda acum si profita de preturi avantajoase! La Matterhorn Moda, suntem dedicati sa oferim produse de calitate si servicii excelente clientilor nostri. Comanda acum si fii sigur ca ai facut alegerea potrivita pentru afacerea ta!