Rochie de zi IVON (181519)

Rochie maxi confortabilă, cusută dintr-un amestec moale și elastic de bumbac și elastan. Partea de sus a tricoului lejeră este maxim de confortabil de purtat. Decolteul tip barcă vă oferă... Află mai multe

XS/S - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de zi
Rochie maxi confortabilă, cusută dintr-un amestec moale și elastic de bumbac și elastan. Partea de sus a tricoului lejeră este maxim de confortabil de purtat. Decolteul tip barcă vă oferă posibilitatea de a vă juca cu stilul, puteți coborî rochia pe un umăr sau o puteți purta clasic. Datorită elasticului cusut în talie, rochia conferă siluetei proporțiile potrivite. Fanta de pe lateral expune subtil picioarele și le alungește. rochia are buzunare glisante pe laterale. Aceasta este o rochie care se potrivește bine cu adidași, teniși, pantofi cu toc, cizme sau flip-flops. Asortați-o cu accesoriile potrivite și bucurați-vă de confort toată ziua! Rochie concepută și cusută în Polonia. Cureaua elastică se întinde până la 20 cm.
Taguri
Rochii de zi Maxi dresses
Bumbac 92 %
Elastan 8 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
M/L142 cm102 cm108 cm64 cm
XS/S140 cm94 cm100 cm56 cm
Mărime EAN
XS/S 5908214234370Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Matterhorn Moda - Depozit de incaltaminte si en gros imbracaminte cu livrare in Romania

Matterhorn Moda este un depozit de incaltaminte si en gros imbracaminte cu livrare in Romania. Suntem furnizor de haine de calitate superioara, lenjerie intima si incaltaminte fabricate in Europa. Suntem partenerul potrivit atat pentru magazinele online de tip e-commerce, cat si pentru boutique-uri sau pentru cei care doresc sa faca dropshipping in Romania.

Printre produsele noastre se numara si rochii elegante en gros. Rochia maxi confortabila, cusuta dintr-un amestec moale si elastic de bumbac si elastan, este unul dintre cele mai populare produse din oferta noastra. Aceasta rochie poate fi asortata cu adidasi, tenisi, pantofi cu toc, cizme sau flip-flops si este potrivita pentru orice ocazie.

Daca sunteti in cautarea de rochii ieftine en gros, puteti verifica oferta noastra de rochii de seara. Acestea sunt disponibile la preturi competitive si sunt perfecte pentru boutique-uri sau magazinele online care doresc sa ofere produse de calitate la preturi accesibile.

De asemenea, suntem si furnizor de dropshipping in Romania. Daca doriti sa incepeti o afacere de dropshipping, puteti conta pe noi pentru livrarea produselor direct catre clientii dvs.

Produsele noastre sunt fabricate in Europa, inclusiv rochiile noastre din Polonia. Puteti verifica oferta noastra de rochii elegante en gros si alte produse pe pagina noastra de topbrands.

In concluzie, Matterhorn Moda este furnizorul potrivit pentru depozit de incaltaminte, en gros imbracaminte si furnizor de dropshipping in Romania. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe detalii si pentru a comanda produsele noastre de calitate superioara.