Rochie de zi Makadamia (181334)

Rochia mini de vară este chintesența feminității și a confortului. Confecționată dintr-un tricot de trening ușor, garantează libertatea de mișcare și confortul la purtare. Crenguța decorativă a... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochia mini de vară este chintesența feminității și a confortului. Confecționată dintr-un tricot de trening ușor, garantează libertatea de mișcare și confortul la purtare. Crenguța decorativă a țesăturii și decolteul în V adaugă farmec, subliniind curbele feminine. Există un petic pe spate, care conferă rochiei un caracter unic. Această rochie oferă nenumărate posibilități de styling. Asortată cu sandale moi și o pălărie de paie, rochia va crea un look de vară perfect pentru plimbările pe plajă. Purtați-o cu stiletto și o geantă de mână din piele și veți fi gata pentru o ieșire în oraș. Fie că este vorba de o întâlnire romantică, un festival de vară sau o plimbare prin magazine, această rochie este alegerea perfectă pentru orice ocazie. Te vei simți încrezătoare, elegantă și frumoasă. Pregătește-te pentru o mulțime de complimente, pentru că toți ochii vor fi ațintiți asupra ta!
Taguri
Rochii de zi Primăvară Vară
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3888 cm84 cm80 cm72 cm
40/4290 cm92 cm88 cm80 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Matterhorn Moda - furnizor en gros pentru haine de calitate

Căuta?i haine de calitate pentru afacerea dvs. de e-commerce, boutique sau dropshipping? Vă prezentăm Matterhorn Moda, furnizorul en gros de încredere pentru haine ?i lenjerie de calitate produse în Europa.

Ne mândrim cu o varietate de produse de la rochii de ocazie en gros (disponibile aici) ?i lenjerie intimă ieftină en gros (disponibile aici) până la costum erotic (disponibil aici) ?i flori de săpun en gros (disponibile aici).

Suntem parteneri cu firme de distribu?ie de haine din Polonia (detalii aici) ?i oferim produse de la branduri de încredere, inclusiv Numoco (disponibile aici).

Alege?i Matterhorn Moda pentru a ob?ine haine de calitate în vrac pentru afacerea dvs.