Rochie de zi Infinite You (181285)

Rochia este confecționată dintr-o țesătură plăcută. Croiala sa largă caracteristică atrage cu siguranță atenția asupra sa. Produs fabricat în Polonia. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de zi
Rochia este confecționată dintr-o țesătură plăcută. Croiala sa largă caracteristică atrage cu siguranță atenția asupra sa. Produs fabricat în Polonia.
Taguri
Rochii de zi
Bumbac 92 %
~Lycra 8 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny87 cm134 cm
Mărime EAN
universal 5902360578791Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Magazin en gros online pentru imbracaminte de calitate

Matterhorn Moda este un depozit de imbracaminte en gros pentru magazine online, boutique-uri si business-uri de tip dropshipping. Oferim haine si lenjerie de corp de calitate superioara, fabricate in Europa, la preturi competitive. Ne mandrim cu faptul ca suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de en gros imbracaminte din Romania.

Avem o gama variata de produse, de la imbracaminte casual la piese elegante pentru ocazii speciale. In plus, suntem distribuitori exclusivi in Romania pentru branduri de renume precum Numoco, un producator de rochii elegante si de cocktail din Polonia.

Daca va doriti un magazin en gros online de incredere pentru imbracaminte de calitate, atunci Matterhorn Moda este raspunsul. Va invitam sa explorati gama noastra diversa de produse si sa va bucurati de avantajele pe care le oferim. Pentru mai multe informatii, vizitati-ne pe site-ul nostru: https://matterhorn-moda.ro.