Rochie de zi Infinite You (181278)

Rochie lejeră cu mâneci lungi. Extrem de plăcut la atingere, materialul asigură o purtare confortabilă pe tot parcursul zilei. Concepută și cusută în Polonia. Află mai multe

L/XL - + x
S/M - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de zi
Rochie lejeră cu mâneci lungi. Extrem de plăcut la atingere, materialul asigură o purtare confortabilă pe tot parcursul zilei. Concepută și cusută în Polonia.
Taguri
Rochii de zi Primăvară Vară
Bumbac 92 %
~Lycra 8 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
L/XL94 cm110 cm
S/M93 cm104 cm
Mărime EAN
L/XL 5902360558717Copied!
S/M 5902360558700Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Îmbrăcăminte de calitate pentru femei la Matterhorn Moda

La Matterhorn Moda, suntem un furnizor B2B de îmbrăcăminte ?i încăl?ăminte en gros pentru magazine online, buticuri ?i servicii de dropshipping. Ne mandrim cu o gama larga de produse de cea mai buna calitate, inclusiv rochii de seara, rochii casual, lenjerie intima si incaltaminte pentru femei. Toate produsele noastre sunt realizate in Europa, pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune produse pentru clientii nostrii.

Daca sunteti interesati de rochii en gros online, va recomandam sa aruncati o privire pe site-ul nostru. Avem o varietate mare de optiuni, inclusiv rochii lejere cu maneci lungi, precum si rochii de seara elegante. Daca sunteti in cautarea de rochii polonia en gros, va puteti bucura de selectia noastra din topbrands.

Oferta noastra cuprinde si incaltaminte en gros romania, inclusiv pantofi de dama. Pe site-ul nostru, puteti gasi o selectie larga de pantofi de dama cu modele variate si in diverse culori. Daca sunteti in cautarea de depozit de incaltaminte, suntem aici pentru a va ajuta.

Pe langa asta, avem si o varietate de rochii peperuna si alte modele de rochii de zi. Nu numai ca oferim o varietate larga de produse, dar garantam si calitatea lor. Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate superioara si sunt cusute cu grija pentru a asigura o purtare confortabila si durabilitate.

Daca sunteti in cautarea de en gros imbracaminte, va invitam sa accesati site-ul nostru. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti cele mai bune produse pentru afacerea dumneavoastra. Va multumim pentru ca alegeti Matterhorn Moda!