Rochie de zi Infinite You (181277)

Rochie lejeră cu mâneci lungi. Extrem de plăcut la atingere, materialul asigură o purtare confortabilă pe tot parcursul zilei. Concepută și cusută în Polonia. Află mai multe

L/XL - + x
S/M - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de zi
Rochie lejeră cu mâneci lungi. Extrem de plăcut la atingere, materialul asigură o purtare confortabilă pe tot parcursul zilei. Concepută și cusută în Polonia.
Taguri
Rochii de zi
Bumbac 92 %
~Lycra 8 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
L/XL94 cm110 cm
S/M93 cm104 cm
Mărime EAN
L/XL 5902360558755Copied!
S/M 5902360558748Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte cu ridicata de la Matterhorn Moda

Ne mandrim sa fim furnizorul tau preferat de imbracaminte cu ridicata! Matterhorn Moda ofera haine en gros de firma, inclusiv rochii elegante si rochii de seara numoco, la cele mai bune preturi de pe piata.

Daca esti in cautarea de rochii en gros ieftine, nu trebuie sa cauti mai departe. Avem o selectie impresionanta de rochii de seara si de cocktail, inclusiv rochia lejera cu maneci lungi de la producatorul polonez numoco, disponibila aici: numoco.rochii.

Pe langa rochii, oferim si o gama variata de imbracaminte en gros, inclusiv costume de baie 2 piese ieftine, disponibile aici: matterhorn-moda.ro.

Cu Matterhorn Moda, puteti avea incredere ca veti primi produse de inalta calitate, cusute in Europa. Suntem dedicati sa oferim cele mai bune produse si servicii pentru clientii nostri din domeniul e-commerce, boutique si dropshipping.

Daca sunteti in cautarea unui magazin online dropshipping pentru imbracaminte cu ridicata, nu cautati mai departe. Matterhorn Moda este partenerul tau de incredere.

In plus, oferim si flori de sapun en gros pentru a va ajuta sa adaugati un plus de farmec magazinului dvs. online. Gasiti-le aici: matterhorn-moda.ro.

Comanda acum si profita de oferta noastra de imbracaminte cu ridicata de la Matterhorn Moda!