Rochie de zi Infinite You (181267)

Rochie de vară cu lungime mini. Tăiată cu o bandă elastică sub bust. Decorată cu un volan pe umeri. Concepută și cusută în Polonia. Află mai multe

L - + x
M - + x
S - + x
XL - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de zi
Rochie de vară cu lungime mini. Tăiată cu o bandă elastică sub bust. Decorată cu un volan pe umeri. Concepută și cusută în Polonia.
Taguri
Rochii de zi Rochii globale
Bumbac 98 %
~Lycra 2 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la piept
L82 cm148 cm92 cm
M81 cm144 cm88 cm
S80 cm140 cm84 cm
XL83 cm152 cm96 cm
Mărime EAN
L 5902360572058Copied!
M 5902360572041Copied!
S 5902360572034Copied!
XL 5902360572065Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte de dama en-gros: haine de calitate superioara si lenjerie intima pentru afacerea ta

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de imbracaminte de dama en-gros, specializat in furnizarea de haine si lenjerie intima de calitate superioara, fabricate in Europa. Indiferent daca detii o afacere online, o butic sau practici dropshipping, suntem partenerul perfect pentru tine. Daca esti in cautarea de haine en gros ieftine, ai ajuns la locul potrivit. La Matterhorn Moda, iti oferim o gama larga de produse la preturi competitive. De asemenea, suntem mandri sa iti prezentam o selectie impresionanta de haine ieftine en gros din Europa. Daca ai nevoie de lenjerie pentru femei, suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de lenjerie intima dama en gros din Romania. Gasesti la noi o varietate de modele moderne si confortabile, la preturi excelente. Daca vrei sa descoperi cel mai bun magazin de haine en gros din Romania, nu trebuie sa cauti mai departe. Matterhorn Moda este furnizorul tau de incredere. Cu ani de experienta in industria modei, suntem pregatiti sa iti oferim cele mai bune produse la cele mai bune preturi. Nu uita sa verifici si oferta noastra de lenjerie intima ieftina en gros. Gasesti la noi modele frumoase si practice, potrivite pentru orice gust si preferinta. In plus, daca ai nevoie de costume de baie en-gros, Matterhorn Moda este locul potrivit pentru tine. Avem o selectie variata de costume de baie si lenjerie intima pentru dama, fabricate in Europa, la preturi accesibile. In concluzie, daca esti in cautarea de imbracaminte de dama en-gros, lenjerie intima sau costume de baie, Matterhorn Moda este furnizorul tau de incredere. Contacteaza-ne astazi si descopera cea mai buna oferta de produse la cele mai bune preturi.