Rochie de zi Och Bella (179979)

Rochie casual cu mâneci scurte. Partea de jos cu volane, decolteu în V. Nasturi decorativi în față. Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochie casual cu mâneci scurte. Partea de jos cu volane, decolteu în V. Nasturi decorativi în față.
Taguri
Rochii de zi Maxi dresses Rochii globale
Bumbac 100 %
MărimeDiametru la pieptDiametru la talie
L91 cm84-90 cm
M86 cm78-86 cm
S82 cm72-80 cm
XL96 cm88-96 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte de dama en-gros de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este furnizor de imbracaminte de dama en-gros pentru e-commerce si boutici. Oferim haine de calitate superioara, fabricate in Europa. Avem o gama larga de produse, inclusiv rochii de ocazie en-gros, precum si imbracaminte casual.

Pentru cei interesati de dropshipping, suntem unul dintre principalii furnizori de imbracaminte de dama en-gros din Romania. Avem o varietate de produse, inclusiv pantofi de dama en-gros la preturi accesibile.

In plus, suntem un depozit online de lenjerie, oferind o varietate de lenjerie de calitate superioara la preturi competitive.

Daca sunteti interesati de produsele noastre, va invitam sa accesati site-ul nostru, unde veti gasi o gama completa de produse. De asemenea, puteti accesa pagina noastra de producatori rochii de ocazie en-gros pentru a vedea oferta noastra de rochii elegante.

De asemenea, suntem mandri sa va oferim flori de sapun en gros, perfecte pentru evenimente sau pentru a adauga un plus de eleganta oricarei locuinte.

Pentru a afla mai multe despre produsele noastre, va invitam sa accesati site-ul nostru si sa ne contactati pentru orice intrebari sau informatii suplimentare. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre de imbracaminte de dama en-gros!