Rochie de zi Och Bella (179975)

Rochie cu butonieră, cu mâneci lungi. Mânecile pot fi îndoite. Partea de jos a rochiei este finisată cu un tiv semicircular. Două buzunare în față. Află mai multe

L/XL - + x
S/M - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de zi
Rochie cu butonieră, cu mâneci lungi. Mânecile pot fi îndoite. Partea de jos a rochiei este finisată cu un tiv semicircular. Două buzunare în față.
Taguri
Rochii de zi
Bumbac 50 %
~Len 25 %
Viscoză 25 %
MărimeDiametru la pieptDiametru la talie
L/XL91-96 cm84-96 cm
S/M82-86 cm72-86 cm
Mărime EAN
L/XL 2016103389650Copied!
S/M 2016103389643Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Furnizor de haine en gros pentru afacerea ta

Suntem un depozit de haine en gros de firma cu sediul în România, specializat în a furniza haine de calitate superioară pentru afacerile de e-commerce, boutici ?i dropshipping. Toate hainele ?i lenjeriile noastre sunt fabricate în Europa pentru a garanta cea mai bună calitate.

Avem o gamă largă de produse, inclusiv rochii de ocazie en gros ?i încăl?ăminte en gros ieftine pentru femei, precum ?i lenjerie intimă dama en gros. Suntem, de asemenea, un furnizor de dropshipping, ceea ce înseamnă că putem livra direct produsele la clien?ii tăi.

Dacă cau?i rochii en gros ieftine de calitate pentru afacerea ta, atunci suntem partenerul potrivit pentru tine. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele ?i serviciile noastre.