Rochie de plajă Badu (182265)

Rochie lungă tricotată fără mâneci, cu fante laterale decorative. O rochie perfectă pentru plajă și nu numai. Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de plajă
Rochie lungă tricotată fără mâneci, cu fante laterale decorative. O rochie perfectă pentru plajă și nu numai.
Taguri
Rochii de plajă, pareo
Acril 70 %
lână 30 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny154 cm88 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Furnizor online de haine dama en-gros si dropshipping

Matterhorn Moda este furnizorul tau online pentru haine cu ridicata si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara si lenjerie intima produsa in Europa. Suntem specializati in vanzarea cu ridicata de haine dama, iar magazinul nostru online este locul perfect pentru a gasi cele mai bune oferte.

Daca esti interesat sa iti extinzi afacerea de dropshipping, suntem aici pentru a te ajuta. Avem o gama variata de produse, iar comenzile tale vor fi procesate rapid si livrate in timp util. Nu vei gasi un furnizor mai bun de dropshipping decat Matterhorn Moda.

Daca esti in cautarea unui furnizor de haine en-gros, suntem aici pentru a te ajuta. Magazinul nostru online este disponibil 24/7, iar comenzile tale vor fi livrate rapid. Suntem singurul furnizor pe care il vei avea nevoie pentru a-ti creste afacerea.

Magazinul nostru online de haine en-gros este locul perfect pentru a gasi cele mai bune oferte la imbracaminte femei en-gros. Avem o gama variata de produse, iar comenzile tale vor fi procesate rapid si livrate in timp util.

Nu pierde timpul cautand furnizori de haine en-gros si dropshipping. Alege Matterhorn Moda si vei avea parte de cele mai bune oferte la haine dama en-gros si produse de lenjerie intima.

Viziteaza magazinul nostru online si vezi ce oferte avem pentru tine!