Rochie de plajă Badu (181564)

Rochie lungă din tricot, cu mâneci lungi, decolteu rotund și fante laterale decorative. O rochie perfectă pentru plajă și nu numai. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de plajă
Rochie lungă din tricot, cu mâneci lungi, decolteu rotund și fante laterale decorative. O rochie perfectă pentru plajă și nu numai.
Taguri
Rochii de plajă, pareo
Acril 70 %
lână 30 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny149 cm120 cm
Mărime EAN
universal 2016103408368Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un distribuitor en gros de imbracaminte pentru femei perfect pentru magazinele online, boutique-uri si dropshipping. Oferim o gama variata de rochii elegante en gros de la cele mai bune producatori din Europa. Daca sunteti in cautarea de rochii ieftine en gros, avem o selectie larga pentru a va satisface nevoile.

Pe langa rochii, oferim si depozit online lenjerie en gros. Avem metraje lenjerii en gros pentru a va ajuta sa decorati magazinul dumneavoastra cu cele mai bune produse. Suntem unul dintre cei mai mari distribuitori dropshipping in Romania si suntem mandri sa oferim cele mai bune produse la preturi competitive.

Daca sunteti in cautarea de nagykereskedelmi ruházat, Matterhorn Moda este locul potrivit pentru dumneavoastra. Suntem distribuitor haine femei en gros si ne mandrim cu calitatea produselor noastre. Indiferent de stilul pe care il cautati, suntem siguri ca veti gasi ceea ce va doriti la Matterhorn Moda.

Asadar, daca sunteti in cautarea de imbracaminte femei de calitate la cel mai bun pret, Matterhorn Moda este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Verificati gama noastra de produse si comandati astazi rochii elegante en gros de la noi! Una dintre optiunile noastre preferate este rochia lunga din tricot cu mâneci lungi si decolteu rotund, disponibila pe website-ul nostru.