Rochie de plajă Badu (181537)

Rochie lungă tricotată fără mâneci, cu fante laterale decorative. O rochie perfectă pentru plajă și nu numai. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie de plajă
Rochie lungă tricotată fără mâneci, cu fante laterale decorative. O rochie perfectă pentru plajă și nu numai.
Taguri
Rochii de plajă, pareo
Acril 70 %
lână 30 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny148 cm84 cm
Mărime EAN
universal 2016103364756Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei la Matterhorn Moda

La Matterhorn Moda suntem un furnizor B2B de imbracaminte en gros pentru comertul electronic, buticuri si dropshipping. Oferim haine si lenjerie de calitate superioara, fabricate in Europa. Avem o varietate mare de produse, inclusiv genti en-gros si rochii de ocazie en gros.

Daca sunteti in cautarea unor rochii en gros ieftine, va putem ajuta! Avem o selectie excelenta de rochii de seara, inclusiv rochii lungi tricotate fara maneci, cu fante laterale decorative. Aceasta rochie este perfecta pentru plaja si alte evenimente speciale.

Pentru cei interesati de costume de baie 2 piese ieftine, vizitati site-ul nostru. Oferim o varietate de modele si dimensiuni pentru a se potrivi tuturor clientilor nostri.

Cautati un magazin haine en gros? Atunci ati ajuns la locul potrivit! Suntem experti in imbracaminte en gros pentru femei si avem o selectie mare de produse pentru a va satisface nevoile.

Pentru cei interesati de dropshipping nagykereskedés, suntem aici pentru a va ajuta. Avem o echipa de profesionisti care poate ajuta la gestionarea comenzilor si livrarea produselor la timp.

Indiferent de ceea ce aveti nevoie, puteti gasi la Matterhorn Moda. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti imbracaminte de calitate superioara si genti en-gros la preturi accesibile. Vizitati-ne acum pentru a vedea ce putem oferi!