Pulover AT (186740)

Acest pulover pentru femei este alegerea perfectă pentru cele care apreciază stilul casual cu o notă de rafinament. Textura variată a țesăturii îi conferă un caracter unic. Puloverul are mâneci... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pulover
Acest pulover pentru femei este alegerea perfectă pentru cele care apreciază stilul casual cu o notă de rafinament. Textura variată a țesăturii îi conferă un caracter unic. Puloverul are mâneci lungi și o lungime standard, ceea ce îl face potrivit pentru multe ocazii diferite. Jumătatea sa de gât turcește oferă o protecție suplimentară împotriva frigului, adăugând în același timp o notă de eleganță. Datorită versatilității sale, acest pulover poate fi purtat atât cu blugi, cât și cu o fustă, ceea ce îl face o piesă indispensabilă pentru garderoba dvs. Este alegerea perfectă pentru zilele mai reci, când doriți să arătați elegant, simțindu-vă în același timp confortabil.
Taguri
Pulovere, bluze cu guler, bolerouri
Bumbac 65 %
Poliester 35 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny63 cm96 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0