Pijama Sensis (181374)

Pijama de damă confecționată din satin fin de înaltă calitate. Tricou cu bretele înguste. Pantaloni scurți largi. Setul pune perfect în evidență formele. Trebuie să îl aveți !!! Află mai multe
L - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Pijama
Pijama de damă confecționată din satin fin de înaltă calitate. Tricou cu bretele înguste. Pantaloni scurți largi. Setul pune perfect în evidență formele. Trebuie să îl aveți !!!
Taguri
Pijamale,
Poliester 98 %
~Spandex 2 %
MărimeDiametru la şolduriDiametru la piept
L104-108 cm100-104 cm
M96-100 cm92-96 cm
S88-92 cm84-88 cm
Mărime EAN
L 5902921434238Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Despre Matterhorn Moda - furnizor de haine en gros de calitate superioară

Suntem un furnizor de haine cu ridicata pentru magazine online, buticuri si afaceri de dropshipping. La Matterhorn Moda, ne mandrim cu faptul ca oferim haine si lenjerie de corp de cea mai buna calitate, produse in Europa. Daca sunteti interesati de flori de sapun en gros, ar trebui sa stiti ca avem o gama larga de produse disponibile la adresa noastra web: https://matterhorn-moda.ro. In plus, daca sunteti in cautarea de rochii elegante, va recomandam sa aruncati o privire la colectia noastra de rochii de seara en-gros, disponibila la adresa https://matterhorn-moda.ro/rochii_de_seara_rochie_k-121.htm. Acestea sunt produse de producatori de renume, care ofera o calitate superioara. Daca sunteti in cautarea de rochii polonia, va rugam sa accesati link-ul nostru https://matterhorn-moda.ro/?str=topbrands. Aici veti gasi o selectie larga de rochii de calitate, produse de catre producatori renumiti din Polonia. In plus, daca sunteti in cautarea de depozit en gros incaltaminte, puteti accesa link-ul nostru de pantofi de damă pentru ea: https://matterhorn-moda.ro/pantofi_de_dam_pentru_ea_k-170.htm. De asemenea, daca sunteti in cautarea de producatori rochii de ocazie en-gros, puteti accesa link-ul nostru de rochii de seara en-gros: https://matterhorn-moda.ro/rochii_de_seara_rochie_k-121.htm. Aici veti gasi o selectie larga de rochii elegante, produse de catre producatori de renume. Suntem unul dintre cei mai importanti distribuitori de haine en gros, asadar, daca sunteti in cautarea de distribuitori haine en-gros, accesati link-ul nostru https://matterhorn-moda.ro pentru a vedea oferta noastra completa. In final, daca sunteti in cautarea de rochii elegante de la producatorul Numoco, va recomandam sa accesati link-ul nostru: https://matterhorn-moda.ro/rochii_elegante_rochii_cocktail_rochienumoco__k-301_f-producenci--428.htm. Aici veti gasi o selectie larga de rochii elegante, potrivite pentru ocazii speciale. La Matterhorn Moda, ne concentram pe a oferi produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Daca sunteti interesati de haine en gros, nu ezitati sa ne contactati. Suntem mereu gata sa va ajutam sa gasiti produsele potrivite pentru afacerea dumneavoastra!