Pantofi de sport Step in style (182319)

Pantofii sport pentru femei au fost confecționați din piele ecologică. Așezați pe o platformă realizată din plastic. Pantofii au o etichetă decorativă pe partea laterală a feței. Modelul clasic cu... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pantofi de sport
Pantofii sport pentru femei au fost confecționați din piele ecologică. Așezați pe o platformă realizată din plastic. Pantofii au o etichetă decorativă pe partea laterală a feței. Modelul clasic cu șireturi vă va permite să ajustați pantofii la mărimea piciorului. Acest model va fi perfect pentru activitățile de zi cu zi.
Taguri
Pantofi de sport pentru femei
material imitație de piele
Footbed pânză
Înălţimea tocului 3.5 cm
Înălţimea platformei 2 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623 cm
3723.5 cm
3824 cm
3924.5 cm
4025.5 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en-gros de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de imbracaminte en-gros pentru magazinele online, buticuri si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, inclusiv rochii de seara en-gros, imbracaminte dama en-gros, imbracaminte cu ridicata, en gros fashion si rochii de ocazie en-gros.

De asemenea, oferim si lenjerie intima dama en gros din Europa. Toate produsele noastre sunt de calitate superioara si sunt create de producatori haine dama en gros cu experienta in domeniu.

Cu o gama larga de produse, Matterhorn Moda este un furnizor de incredere pentru afacerea ta de imbracaminte en-gros. Pentru a afla mai multe despre produsele noastre, viziteaza matterhorn-moda.ro sau verifica rochiile din Polonia din oferta noastra.

Daca esti in cautarea unor pantofi pentru activitatile de zi cu zi, iti recomandam sa verifici gama noastra de pantofi sport pentru femei, disponibili si ei pe matterhorn-moda.ro. Pantofii sunt confec?iona?i din piele ecologică si au o platforma realizata din plastic. Modelul clasic cu sireturi va permite sa ajustezi pantofii la marimea piciorului. Comanda acum si vei avea o pereche de pantofi sport confortabili si stilati.