Pantofi de sport Step in style (182318)

Pantofii sport pentru femei au fost confecționați din piele ecologică. Așezați pe o platformă realizată din plastic. Pantofii au o etichetă decorativă pe partea laterală a feței. Modelul clasic cu... Află mai multe

37 - + x
38 - + x
39 - + x
41 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Pantofi de sport
Pantofii sport pentru femei au fost confecționați din piele ecologică. Așezați pe o platformă realizată din plastic. Pantofii au o etichetă decorativă pe partea laterală a feței. Modelul clasic cu șireturi vă va permite să ajustați pantofii la mărimea piciorului. Acest model va fi perfect pentru activitățile de zi cu zi.
Taguri
Pantofi de sport pentru femei
material imitație de piele
Footbed pânză
Înălţimea tocului 3.5 cm
Înălţimea platformei 2 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623 cm
3723.5 cm
3824 cm
3924.5 cm
4025.5 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei in Romania

Ne adresam business-urilor, magazinelor online si offline si celor care fac dropshipping, oferind haine si lenjerie de calitate superioara, fabricate in Europa. Suntem mandri sa va prezentam colectia noastra de rochii de seara en gros si rochii de ocazie en gros.

Ca imbracaminte en gros si depozit de haine en gros din Polonia, suntem cunoscuti pentru calitatea produselor noastre si pentru faptul ca colaboram cu producatori de haine en gros pentru femei de top din Europa. In plus, avem si un depozit de incaltaminte en gros unde veti gasi pantofi sport pentru femei, precum cei descrisi mai sus.

Suntem un distribuitor de haine en gros pentru femei si va oferim paltoane si jachete en gros, pe care le puteti gasi aici: paltoane en gros. Toate produsele noastre sunt fabricate cu grija si atentie la detalii, pentru a va asigura ca veti avea clienti multumiti si loiali.