Pantofi de sport Step in style (182316)

Pantofii sport pentru femei au fost confecționați din piele ecologică. Acest model are șireturi clasice. Pantofii sunt fixați pe o platformă masivă. Vor fi perfecți ca pantofi de zi cu zi, pentru... Află mai multe

37 - + x
38 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Pantofi de sport
Pantofii sport pentru femei au fost confecționați din piele ecologică. Acest model are șireturi clasice. Pantofii sunt fixați pe o platformă masivă. Vor fi perfecți ca pantofi de zi cu zi, pentru muncă sau școală. Talpa este confecționată din material și va avea grijă de confortul dumneavoastră. Acest model ar trebui să se regăsească în garderoba dumneavoastră!
Taguri
Pantofi de sport pentru femei
material imitație de piele
Footbed pânză
Înălţimea tocului 5.5 cm
Înălţimea platformei 3 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623 cm
3723.5 cm
3824 cm
3924.5 cm
4025 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei - Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un distribuitor de imbracaminte en gros pentru femei, specializat in comertul B2B pentru e-commerce, buticuri si dropshipping. Oferim o gama larga de haine de calitate superioara, inclusiv rochii de ocazie en gros si lenjerie intima dama en gros, toate produse in Europa.

Printre produsele noastre se numara si geci de iarna en gros, ideale pentru sezonul rece. Acestea sunt disponibile pe site-ul nostru, unde puteti gasi si rochii en gros online, inclusiv rochii de seara de la branduri renumite.

Cu o experienta vasta in industria modei, suntem mandri sa oferim en gros fashion de inalta calitate si preturi competitive. Daca sunteti un comerciant sau un antreprenor care cauta sa-si dezvolte afacerea de moda, Matterhorn Moda este partenerul perfect pentru dvs.

Asadar, daca sunteti in cautarea unor furnizori de imbracaminte en gros, luati in considerare Matterhorn Moda, distribuitor haine femei en gros de incredere. Vizitati-ne acum pe site-ul nostru pentru a vedea gama noastra completa de produse si beneficiati de avantajele dropshipping nagykereskedés.

Si nu uitati, o pereche de pantofi sport pentru femei din piele ecologica ar completa perfect orice tinuta! Descoperiti modelele noastre pe site-ul nostru!

Produsul prezentat in acest articol: Pantofi sport pentru femei din piele ecologica.