new

Pantaloni de damă Italy Moda (194728)

Pantalonii din material textil în stiluri cu cusături și palazzo sunt alegerea perfectă pentru ocaziile casual de zi cu zi. Modelul lor neted domină spațiul, prezentând eleganța în simplitate.... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pantaloni de damă
Pantalonii din material textil în stiluri cu cusături și palazzo sunt alegerea perfectă pentru ocaziile casual de zi cu zi. Modelul lor neted domină spațiul, prezentând eleganța în simplitate. Confecționați în principal din poliester, acești pantaloni oferă o purtare confortabilă și un material durabil. Talia înaltă le conferă un aspect unic și accentuează silueta. Lipsa buzunarelor face ca linia pantalonilor să fie uniformă și dezordonată, adăugând o notă modernă. Legătura la talie vă permite să îi ajustați după preferințele personale și îi face confortabili pentru a fi purtați pe tot parcursul zilei. Acești pantaloni sunt completarea perfectă a garderobei pentru cei care apreciază atât stilul, cât și confortul.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă
Elastan 5 %
Poliester 50 %
Viscoză 45 %
MărimeLungimeÎnălţimea talieiLăţime la talie
uniwersalny99 cm31 cm74 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0